lauantai 24. syyskuuta 2011

KalusteostoksillaKoko uuden HDTV-projektin vaikein ja työläin osa on yllättäen ollut oikeanlaisen TV-tason löytäminen. Tarvitaan melko leveä, vähintään 2 metrinen "tiski" johon mahtuu keskelle 50-tuumainen telkkari, reunoille kaiuttimet ja tason alle 17 cm korkea ja liki 40 cm syvä vahvistin. Ja painoa pitäisi kestää vähintään 50 kg (telkkari 30+ kiloa ja vahvistin 10 kg + muut roippeet). Ja ulkonäkö pitäisi luonnollisesti olla meidän olohuoneeseen sopiva.

Miltei kahden viikon kiertelyn ja tutkimisen jälkeen löysimme vihdoin Habitare-messuilta Kauhajokelaisen P. Rotola-Pukkila Oy:n Proline-sarja. Tästä sarjasta valittiin sitten lopulta 240 cm leveä kokonaisuus jonka toisessa päässä on kaksioisainen laatikko ja toisessa satiinilasiovet. Väliin jää avohyllyt. Kokoonpanon päättämisessä oli suureksi avuksi valmistajan sivuilta löytyvä 3D-suunnitteluohjelma jolla voi helposti kokeilla erilaisia kokonaisuuksia (josta yllä oleva kuvakin on napattu). Firman palvelu oli hyvää niin messuilla kuin niiden jälkeenkin asioitaessa ja kun hinnastakin päästiin yksimielisyyteen niin taso aloitti matkansa Kauhajoelta meille viime perjantaina.

Denonin vahvistin on tarkoitus laittaa keskelle avohyllylle ja ruma Elisa Viihteen digiboksi tuonne lasiovien taakse kaappiin samoin kuin verkkokytkin. Boxee Box saattaa päästä tason päälle TV:n viereen näkyville, mutta sen voisi laittaa täysin piiloonkin kun sen kaukosäädin toimii radiotaajuudella. Katsotaan nyt alkuviikosta kunhan saadaan taso kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti